Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki


Kuvaus

Hartwall: Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin.

Maku, haju ja ulkonäkö


Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku.

Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut.

Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaessa hieman turha ominaisuus. 

Muuta

Juuri 2024 myyntiin tullut uutuus, toki aika näyttää tuleeko tästä suosikki ananaksen ja harmaan rinnalle yleisesti. Minulla menee kyllä top 5 juokkoon ja tulee korvaamaan perus Lime lonkeron varmaankin. Oli loppunmyyty 13.3.2024 monesta paikasta, mutta luultavasti kesällä saa todella hyvin kaupoista ja ravintoloista. 

Yhteenveto

Mukavaa vaihtelua perus harmaisiin saati muihin aika vakiomakuihin. Uutta korvaajaa top1 sijalle Hartwallilta odotettu since ananaslonkero 2023. 

9/10

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista