Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

OLVI Vesimelonilonkero 4,7%

Olvi Vesimeloni lonkero 4,7% 0,5l tölkki

Kuvaus

Olvin kuvaus: OLVI Vesimeloni lonkerossa voit maistaa vesimelonin mehukkuuden ja raikkauden. Mikä herkullinen tapa nauttia vesimelonin mausta. Maista jäiden kera!


Maku, haju ja ulkonäkö


Maku on hyvin lähellä normaaleita "kiljulonkeroita" eli käytettyjä hedelmäviinipohjaisia lonkerojuomia. Vesimeloni maistuu aidosti hieman, mutta pääosin sen peittää omenaviinin maku, jopa hieman päärynää. Todella makeaa, mutta samalla raikas.
Haju samaa sarjaa maun kaunssa, omenainen ja makea.
Join suoraan tölkistä poikkeuksellisesti, mutta oranssihtavan punaista vaikutti olevan.

Muuta

Kaunis ja trooppinen tölkki. Saatavilla ainakin K-Citymarketeista, kyseinen oli Eastonin Citymarketista. Hintava viinipohjaiseksi (yli 3,2€)

Yhteenveto


En yllättynyt mausta oikeastaan, oletinkin olevan omenainen kun kerta tehty siitä. Vesimelonia oli kuitenkin maussa ja ainesosaluettelonkin mukaan sitä tuotteessa on. Varmasti ostan uudestaan, kesällä saattaa nousta "kiljulonkeroiden" sarjan lemppareihini!

8/10

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista