Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Olvi Kultalonkero

OLVI Kultalonkero 0,5l - 4,7%


Valmistajan kuvaus

OLVI Kultalonkero on väriltään kullanhohtoinen juoma, jonka makuun on helppo ihastua. Positiivisesti suomalainen OLVI Kultalonkero huuhtoo kaikkien lonkeron ystävien janon joko yksin tai yhdessä nautittuna. 0,5l tölkeissä, vahvuus 4,7%.

Maku, haju ja ulkonäkö

Valmistajan kuvauksesta poiketen väri on energiajuomamaisen keltainen ja makukin halvan energiajuoman makuinen. Alkoholina käytetty selvästi käymisteitse valmistettua viiniä. Syynä ilmeisesti juoman guaranasta tuleva maku. Haju makea ja energiajuomainen, ei kovin houkutteleva. Janon juoma kuitenkin sammuttaa vaikka lonkeroa ei kyllä janoon kannattaisi juoda vaan vettä, eikös juu. Tölkki tyylikäs.

Muuta

Edullisempi kuin monet muut lonkerot 0,5l koossa.
Myydään tavallisissa ruokakaupoissa.

Yhteenveto ja pisteet

Erottuu muista lonkeroista maullaan, joku tykkää ja joku ei. Energiajuomista pitäville varmasti oikein mukava, kokeilun arvoinen kesälonkero. Jääkylmänä juotava!

7/10


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista