Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Sinebrychoff Fresh Long Drink Päärynä 4,7%

Valmistajan kuvaus

Sinebrychoff Fresh Long Drink on nimensä mukaisesti raikas suomalainen lonkero, joka maistuu päärynältä. 4,7% vahvuus.

Maku, haju ja ulkonäkö

Käyttämällä tehty tuote, joka maistuu aikalailla päärynäsiideriltä. Todella makea, keinotekoisen päärynäinen. Sellainen yhden tölkin tuote, ei tätä enempää kehtaa juoda. Haju makea ja limonadimainen. Väriltään kellertävän kirkas. 

Muuta

Saatavilla ruokakaupoista kautta maan. Sinebrychoff toi tämän Fresh sarjan kilpailemaan Hartwallin Cool Grape sarjaa vastaan. Päärynä ei tässä sarjassa loista maullaan. Jos pitää päärynäsiideristä paljon, tätä kannattaa kokeilla, jos ei muuten lonkeroista pitäisi. 0,33l ja 0,5l tölkkeinä.

Yhteenveto ja pisteet

Liian makea ja esanssinen päärynäsiideri, joka leikkii lonkeroa. Ei tämä huono ole, muttei hyväkään. Plussaa siitä ettei muita päärynöitä lonkeromarkkinoilla oikein ole, mutta miinusta liiasta makeudesta.

6/10


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista