Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista

Blogista hyviä uutisia 2023!

Tervehdys lukijat ja muut kävijät! 

Tässä oli noin parin vuoden tauko erinäisistä syistä, mutta nyt Long Drink Valtakunta on taas herännyt eloon ja pyrin kirjoittamaan n.2-3 kirjoitusta kuukaudessa eli 25-30 uutta arvostelua vuodessa! Lisäksi uutena asiana aloitan pian tämän lisänä YouTuben puolella arvostelujen kuvaamisen, joiden sisältö on pääasiassa: Tuotteen pakkauksen tutkiminen, juoman tutkailu ja tuoksun analysointi ennen juomista ja tottakai sen juominen. Olenkin päässyt maistamaan mm. päärynän makuista uutta lonkeroa, josta olen aika innoissani sillä yksi alkuaikojen arvosteluista täällä olikin Sinebrychoffin Fresh päärynä, jonka linkin laitan tuohon alle. 


Lukijoita täällä blogin puolella on jo useita kymmeniä tuhansia ja kuukausittain päästään jo tuhansiin lukijoihin, joka oli minulle yllätys kun kävin statistiikkoja tutkailemassa. 
Toivoisin että vinkkaisitte minulle arvosteluideoita, olen jo maistanut lähes kaikkia kauppojen lonkeroita Hartwallilta, Koffilta, Olvilta, Helsinki Distilleryltä, Kyröltä ja monia muita, mutta kaikista en ole vielä kirjoittanutkaan. Seuraavat arvostelut tulevat olemaan Koffin Mansikka, A Le Coq veriappelsiini, Hartwall Mustikka ja Mango sekä Kyrön inkiväärilonkero. 

Hauska oli muuten huomata vähän aikaa sitten että Long Drink Valtakunta on Googlen ykkösosuma lonkeroista tietoa haettaessa, jonka vuoksi olenkin päättänyt nostaa tämän blogin arvostelujen tasoa analysoimaan tuotteita tarkemmin jotta saatte enemmän tietoa lonkeroista. 

Blogiin saattaa aika ajoin alkaa tulla myös toisen kirjoittajan kirjoittamia arvosteluja, mutta arvostelut ovat silti omiani, kirjoitustyön vain hoitaa "mystinen hahmo". 

Kiitos kun olette lukeneet, mainostulot mahdollistavat kohta jo hieman enemmän tämän sivun tekoa!

Fresh Päärynälonkero "päärynäkilju":


PS. Ohessa yksi parhaista hieman pienempien tuottajien lonkeroista, Pyynikin ja Teflon Brothersin yhteistyö lonkero joka maistuu oikeasti raparperilta!




Tästäkin juomasta kohta arvostelu, on muuten mukavan hyvää tämä ;)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%