Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Garage Vodka Lemonade 4,1%

Sinebrychoff Garage Vodka Lemonade 4,1% 0,5l tölkki


Kuvaus

Sinebrychoffin kuvaus: Garage Vodka Lemonade on nimensä mukaisesti sitruunanmakuinen vodkapohjainen alkoholijuoma. Garagessa ei siis enää ole käymisteitse valmistettua alkoholia. Garage Vodka Lemonade on silti tunnistettava ja suunnattu aikaisempien Garage-juomien ystäville, seurustelujuomaksi tai terassille.

Garage Hard Lemonadessa on alkoholia vain 4,1 % ja se on makeutettu sokerilla. Juomassa on mukana sitruunamehua, mikä tuo mukaan Garagelle ominaista kirpeyttä.

Olisi ollut enemmänkin, mutta lyhyesti siis vodkapohjainen sitruunalonkero normaalia matalammalla alkoholipitoisuudella.

Maku, haju ja ulkonäkö

Sitruksinen maku, jossa kirpeyttä sopivasti. Alkoholia pitäisi olla 4%, mutta tuntuu ihan samalta kuin 5%, ei erota juomalla. Makeus sopivalla tasolla, samoin kuin hiilihapot. Aika hyvää!
Tuoksu sitruksinen ja makea.
Harmaan valkoista juomaa, aika samanlaista kuin greippilonkerot.

Muuta

Julkaistu maaliskuussa 2020 ja ostin kuun vaihteessa Easton Citymarketista Helsingistä. En ole muualla vielä nähnyt, mutta varmasti tulee laajasti myyntiin ja valmistajan mukaan myös ravintoloihin. Mukavan raikas uutuus Garage sarjaan, ei tosin paljon eroa aikaisemmasta sitruksisesta Garagesta. Maksaa noin 3,5e per 0,5l tölkki.

Yhteenveto ja pisteet

Olisin odottanut hieman enemmän, kun olen Garageja ennenkin maistellut ja juonut. Ei ollut mitenkään käänteen tekevä uutuus. Kuitenkin todella fresh makukokemus. Ehkä 0,33l tölkki tai lasipullo voisi olla myös sopiva annoskoko. Kaikenkaikkiaan hyvä kokonaisuus.

8/10

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista