Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Trokari - Sulava Tanssija Vodka & Kurkku

Trokari - Sulava Tanssija Vodka & Kurkku 5,5% lasipullossa

Kuvaus

Sinebrychoff:
Yksi suomalaisten kestosuosikki drinkeissä on vodkatonic. Sulava tanssija -vodkatonicia täydentää luonnollisen kurkun maku, joka tuo drinkkiin raikkautta.
Trokari muistuttaa ajasta jolloin alkoholin käyttö, valmistaminen ja myyminen oli kiellettyä – mutta salakapakat, lestinheittäjät ja trokarit kukoistivat. Sinebrychoffin Trokari on kuitenkin moderni ja haluaa puhua kohtuukäytön puolesta ja olla suomalaisen juomakulttuurin kehittäjänä tänään ja tulevaisuudessa. Suomalainen juomakulttuuri on vahvasti muuttumassa. Suomalaisille kuluttajille alkoholi on yhä enemmän tunnelman luoja tilanteissa, joissa halutaan rauhoittua ja nauttia.

Maku, haju ja ulkonäkö

Vahvasti kurkun makuinen, lisäksi sopivan makea. Vodka ei oikeastaan maistu, hieman sitä saattaa sieltä löytää kuitenkin. Tuoksuu raikkaalle, kesäiselle. Kirkasta ja hiilihappoista. Mukavan pistelevä hapotus.

Muuta

Tyylikäs lasipullo. Saa hyvin varustelluista ruokakaupoista, baareista ja Alkosta. Ei kovin tyyris yleensä.

Yhteenveto ja pisteet

En itse oikein lämmennyt ekalla enkä toisellakaan kerralla tälle, mutta kolmannella kerralla pidin siitä jo paljon. Kurkku ei ole kovin tyypillinen cocktaileissa eikä etenkään lonkeroissa, joten monelle varmasti aluksi aika erikoinen kokemus. Raikasta on ja kesällä jääkylmänä nautittuna oikein virkistävä.

7/10

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista