Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Koskenkorva Blueberry Tonic 4,5%

Koskenkorva Blueberry Tonic 4,7% 0,33l lasipullossa


Kuvaus

Juoma on valmis sekoitus jossa on käytetty Koskenkorva Blueberry Juniper Vodkaa  ja lisätty tonicia aidon makuisella mustikan lisäyksellä. Koskenkorva Vodka Blueberry Tonicissa kiteytyy pohjoismaisten metsien ydin. Maut yhdistyvät tuoden aidon maun suomalaista metsää.

Tehty virossa, mutta valmistajaksi ilmoitetaan Altia.

Maku, haju ja ulkonäkö

Maistuu mustikkaiselta, äärimmäisen kuivaa juotavaa. Katajan ja kiniinin kombo on osuva! Makea, sokeria aika reippaasti. Tuoksu aidon mustikkainen, houkutteleva. Alkoholi ei maistu oikeastaan läpi, olisin pientä Kossumaista potkua halunnut löytää sieltä. Mukava hiilihapotus extraa. Hieman Koskenkorvan Marjakossu Mustikan tuoksuista. 
Kirkasta, kuplivaa juomaa.

Muuta

Saatavilla myös pienistä kaupoista uuden alkoholilain tuomana. Hinta aika tyyris, melkein 3,50€ pullo, mutta tämä on enemmäkin "premium-tuote" kuin rivilonkero. Vain lasipullosta, siinä kätevä kierrekorkki joka pitää hapot pullossa jos haluaa jatkaa juomista hetken päästä myöhemmin.

Yhteenveto ja pisteet

Ei jokaviikkoiseen nautiskeluun ehkä, mutta plussaa monista ominaisuuksista sen verta että saa kasikon arvosanaksi. Alkoholi ei maistu oikeastaan, mutta ehkä se pilaisikin tämän. Sen verta kuivaa että vettä tämän jälkeen otin lasin. Tyylikäs ja omalaatuinen pullo, ulkomaalaiselle kaverille tuliaiseksi!

Saatavilla Alkoista ja ruokakaupoista kautta maan.

8/10


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista