Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Sinebrychoff Long Drink Lime

Sinebrychoff Classic lime 5,5% 0,33l tölkki


Kuvaus

Sinebrychoff Long Drink Lime 5,5 % on limenmakuinen lonkero.
(11.4.2020 lisäys, tämä on se vanhempi tuote, uusi tuote on https://lonkerot.blogspot.com/2019/09/koff-long-drink-lime-vodka-55.html )

Maku, haju ja ulkonäkö

Limeisen sitruksinen lonkero. Vihertävän puolisamea väri juomalla. Mukavasti vodkaisaa potkua maussa. Tuoksuu houkuttelevan limeiseltä ja raikkaalta. Maku kuitenkin ikävän pistävä ja nopeasti kyllästyttävä. Happamuutta balansoi sopivasti runsas makeus, Siebrychoff:illa on tapana tehdä varsin makeita lonkeroita joskin tällä kertaa makeutta tarvitaan happamuuden kaveriksi. 

Muuta

Saatavilla Alkoista, laivoilta ja monista anniskeluravintoloista. Mukavaa vaihtelua greipille ja karpalolle. vahvuus 5,5%.

Yhteenveto ja pisteet

Positiivinen makeus, limestä sopivaa kirpeyttä. Hieman esanssisuudesta miinusta.

6/10


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista