Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Koskenkorva Pure Strawberry Lime

Koskenkorva Pure Strawberry Lime

Kuvaus

Altialle Laitilan Virvoitusjuomatehtaan valmistama juomasekoitus, joka on valmistettu aidosta koskenkorva-vodkasta sekoittamalla sitä muihin aineisiin kuten veteen, sokeriin ja aromeihin.

Maku, haju ja ulkonäkö

Maku varsin raikas, kylläkin enimmäkseen esanssisen mansikkainen. Limeä jälkimakuna varsin aidon tuntuisesti. Tuoksu makean houkutteleva, mutta hieman teennäinen kuten makukin. Varsin väritön väriltään.

Muuta

Sopii varsin hyvin illanviettoon tai esimerkiksi saunajuomaksi. Hyvin voisi myös käyttää edelleen mikserinä esimerkiksi sitruunalimonadin kanssa. vahvuus 5,5%. Saatavuus Alkoista.

Yhteenveto ja pisteet

Esanssinen, mutta toimiva. Hyvä erikoislonkero vaihtelua kaipaavalle. Hieman liian makea.

7/10

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista