Uusinta sivulla!

Hartwall Original Gin & Lemonade 5,5%

Hartwall Gin & Lemonade 5,5% 0,5l tölkki Kuvaus Hartwall:  Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5% on trendikäs ja raikas sekoitus sitruksista makua ja aitoa giniä, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952. Juoma sisältää kolmen sitrushedelmän: sitruunan, limen ja yuzun, herkullisen makucocktailin. Maku, haju ja ulkonäkö Maku: Arvosteluissa ennakkoon sanottiin liian happamaksi tai mauttomaksi, mielestäni päinvastoin tämä on oikeasti hyvää! Olen itseasiassa ollut koemaistamassa tätä jo 2023 ja silloin luulin Limeksi. Tässä maistuu sekä lime että sitrukset yleisesti mikä on hyvä, koska pelkkä yksittäinen hapan sitruuna tai limetti voisi tehdä tästä tympeän. Raikas ja viileänä oikein kiva, makea ja sopivan iskevä maku. Tuoksu: Haju on suhteellisen laimea, sitruksinen, mutta vaikea sanoa mikä sitrus. Hartwallin lonkeroissa yleisesti suhteellisen miedot tuoksut. Väri: Kirkkaan keltaisen vihertävä, sopii hyvin makumaailmaan. Toisaalta väri on tölkistä tai lasipullosta suoraan juotaess

Hartwall Original Long Drink Cranberry 5,5 %

Hartwall Original Long Drink Cranberry 5,5% 0,33l tölkki

 


Kuvaus

Hartwall Original Long Drink Cranberry on karpalonmakuinen lonkero, joka on valmistettu aidosta ginistä. Maussa karpaloa sekä ginin katajaisuutta.

Maku, haju ja ulkonäkö

Karpaloisen punainen, kirkkaan sävyinen lonkero. Tuoksuu esanssisesti makean marjaisalta. Maku raikkaan marjainen, mieto karpalonmakukin häivähtää juomassa. Ei sisällä karpaloa oikeasti vaan vain aromeja ja väriä. Silti erittäin raikas ja mukavan lempeä maku. Gini ei maistu yhtä paljon kuin muissa Hartwallin lonkeroissa.

Muuta

Kotimainen tuote. Tämä on se aito lonkero eikä käyttämällä tehty miedompi. Saatavilla Alkoista, laivoilta ja anniskeluravintoloista. Ravintoloissa tuote tulee yleensä hanasta.

Yhteenveto ja pisteet

Parhaita karpalolonkeroita, mutta jättää parantamisen varaa. Mukavan raikas maku. Parasta jääkylmänä jäiden kera kesällä.

8/10

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olvi Kultalonkero

Sinebrychoff Fresh Päärynä 4,7%

Ilosia uutisia ja päivitystä blogista